Stránky

Jak mám odstranit wuauclt.exe

Microsoft
Windows Automatické aktualizace klienta  

neboli  wuauclt.exe poskytuje
každému uživateli PC přístup k aktualizacím software a hardware programy při spuštění příkazu. Jedná se o uznávaný a legitimní proces bez ohrožení bezpečnosti, které by mohly mít vliv na PC. Wuauclt.exe Program je obecně uveden ve Správci úloh v seznamu a když dostane příkaz se objeví, až do požadovaného opatření nebere v poskytování řešení a informace.

Je důležité si uvědomit, že v případě, že wuauclt.exe programu se nachází v jiném souboru, kromě systému 32 tohoto operačního systému, pak by wuauclt.exe programu by mohl být virus Trojan v přestrojení, a proto by mělo být okamžité odstranění wuauclt.exe od operačního systému, aby nedošlo k poškození softwaru nebo hardwaru.

 Jak mám odstranit wuauclt.exe ?

Wuauclt.exe odstranění může být provedeno, pokud chcete udělat ručně úplnou kontrolu pro všechny aktuality o softwaru a hardwaru na vašem operačním systému Windows poskytuje. Můžete odstranit wuauclt.exe velmi snadno. Wuauclt.exe odstranění může být provedeno, aniž by došlo k poškození počítače pouhým vypnutím tohoto programu. V návaznosti na uvedené kroky vám pomohou odstranit wuauclt.exe z vašeho počítače snadno.

 Nejprve otevřete Správce úloh systému Windows pomocí tlačítka "Ctrl", "alt" a "delete". Jakmile si otevřete kliknutím na "procesy" kartu. To bude poskytovat informace o procesech, které jsou aktivní v počítači. Přejděte dolů na "wuauclt.exe" a zvolte "Ukončit proces" k zastavení programu. Zavřete Správce úloh a klikněte na "Tento počítač". Poté dvakrát klikněte na "drive C", pak na "Windows" a potom na složku "system32" složky. Teď najít wuauclt.exe soubor odstranit a pak vysypat koš zcela odstranit wuauclt.exe souboru se jedná. Nebo můžete vyzkoušet Registry Cleaner, jako Commander Registry pro snadné rychlé řešení.

Zdroj: wuauclt-exe.com/how-to-remove-wuauclt-exe/